Σας αρέσει να διαβάζετε αστεία κείμενα; Σας αρέσει να λέτε ωραίες ατάκες; Θα θέλατε να δείτε δική σας ατάκα εδώ; Τότε μην διστάσετε να μας στείλετε την δική σας ξεχωριστή ατάκα..!!! Aναμένουμε τα δικά σας, ξεχωριστά, μοναδικά και χαμογελαστά κειμενάκια. :-)

atakes.blog@gmail.com

Ατάκες που ακούσαμε στην Αθήνα...


Κι όμως ναι....ειπωθήκανε!


- Λέει πουθενά ''Μην τριπλοπαρκάρετε;;; Δεν το λέει! Πάρκαρε χρυσή μου!!!'' (μια μεσήλικη θείτσα σε μια αλλη που είχε και ενδοιασμό, να τριπλοπαρκάρει ή όχι;;;) Α! (και όλα αυτά Υμηττού και Φρύνης γωνία, στο Παγκράτι, όπου στρίβει ΚΑΙ τρόλλεϋ!)

- ''Θέλω να φτάξω το βιβλιάρειο της κόρης μου. Είναι 18 χρονών και δουλεύει στο Δήμο Αθηνών...βίσμα βέβαια'' ...άλλη μεσήλιξ θεία στο Ίκα Παγκρατίου.

- '' Πάω Σουηδία για σκι''....4χρονο κοριτσάκι σε έκπληκτη πωλήτρια αεροδρομίου

-  ''Θα απενεργοποιήσετε τα κινητά σας και θα τα πάρετε κατά την επιστροφή σας'' -Μπορώ να πάρω άλλα φεύγωντας;;; (ευδιάθετη κοπέλα σε κακομούτσωνο σεκιουριτα της Αμερικάνικης Πρεσβείας)

- '' Θα μου δείξετε ένα σλιπάκι; Τί νούμερο λες να φοράω;;;'' (νάρκισσος νεαρός σε πωλήτρια πασίγνωστης εταιρείας ρούχων)  - Εξαρτάται από το περιεχόμενο!!! Small???? (καλά του'κανε!)

- Θεία βλέπει πίνακα αναχωρήσεων στο Ελ. Βενιζελος και συγκεκριμένα Τρίπολη (Λιβυής): Έλα, κάνανε αεροδρόμιο στην Τρίπολλλλλη;;; Επιτέλους, να δει κι η Πελοπόννησος άσπρη μέρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: