Σας αρέσει να διαβάζετε αστεία κείμενα; Σας αρέσει να λέτε ωραίες ατάκες; Θα θέλατε να δείτε δική σας ατάκα εδώ; Τότε μην διστάσετε να μας στείλετε την δική σας ξεχωριστή ατάκα..!!! Aναμένουμε τα δικά σας, ξεχωριστά, μοναδικά και χαμογελαστά κειμενάκια. :-)

atakes.blog@gmail.com

Ανεπανάληπτες ατάκες Τσουκαλά!

Ανεπανάληπτες ατάκες Τσουκαλά! To gazzetta.gr σας μεταφέρει μερικά από όσα ακούστηκαν στο... Τσουκαλάς show, λίγες ώρες μετά τον τελικό της Α1, όταν όπως έλεγε ο ίδιος κόντεψε να πάθει... εγκεφαλικό! Τι σχέση λοιπόν έχουν οι Αμερικανοί του Ολυμπιακού με τους... Κινέζους; Τι θα έπρεπε να είχε κάνει ο Παναγιώτης Γιαννάκης μετά τη βαριά ήττα στον πρώτο τελικό μπάσκετ από τον Παναθηναϊκό; Και, για ποιούς λόγους έδωσαν ο Παύλος με τον Ομπράντοβιτς το Κύπελλο στον Ολυμπιακό και τον «δράκο»;.....................



Ο Τσουκαλάς ήταν πυρ και μανία με όσα είδε στον πρώτο τελικό και τη βαριά ήττα του Ολυμπιακού και στην εκπομπή στο κανάλι Sport Tv αντέδρασε με τον δικό του γνωστό τρόπο. Κάποιες από τις απολαυστικές ατάκες του οπαδού της Θύρας 7, που αρχικά δεν ήθελε να πει βαριές κουβέντες για τον προπονητή των ερυθρολεύκων και βλέποντας τον καταιγισμό μηνυμάτων και διαμαρτυριών των περισσότερων οπαδών του Ολυμπιακού για έλλειψη συστημάτων, κακό μπάσκετ κλπ. είπε ότι ο ίδιος αν ήταν στη θέση του, δεν θα έμπαινε ούτε στο πούλμαν και θα είχε παραιτηθεί!

Κάποιες από τις ατάκες του Τσουκαλά:

*Μόνο εγκεφαλικό δεν έχω πάθει... αν είναι Αμερικάνοι αυτοί που έχουμε,εγω είμαι Κινέζος... 
*Εχουμε κάποιους που ήταν πρώην μπασκετμπολίστες. Δεν πηδανε ούτε εφημερίδα..
.
*Ενας οπαδός του Ολυμπιακού πρότεινε: να πάρουμε Κατσικάρη- αυτός πιστεύω ότι είναι ο καλύτερος Ελληνας κ του απαντάει ο Τσουκαλάς :θες να πάθω το εγκεφαλικό τώρα μπροστά σου;
*Κανονικά ούτε στο πούλμαν δεν θα έπρεπε να έμπαινε... Αν ήμουν στη θέση του θα έλεγα πάλι ρε γαμώτο...
*Τυχαία του το έδωσαν το Κύπελλο ο Παύλος και ο Σέρβος; Σου λέει κάτσε μην φύγει και μας έρθει κανένας Μεσίνα ή κάποιος άλλος προπονητής και βρούμε το μπελά μας... (σε επικοινωνία που είχε με έναν οπαδό-τηλεθεατή το έλεγαν). Είδατε τι έγινε στο Παρίσι. Η ομάδα δεν παίζει μπάσκετ, δεν έχει βελτίωση.
*Ακόμη και με τον Ζούρο και με τον Σούμποτιτς καλύτερο μπάσκετ έπαιζε η ομάδα.
*Ο Σχορτσιανίτης αν ήταν στον Παναθηναϊκό 30 πόντους θα έβαζε. Εδώ βάζει ο Μπατίστ.

*Στο Παρίσι οι 8.000 φίλοι του Ολυμπιακού ήταν οι νικητές. Είδαμε μόνο την ομάδα στο παρκέ και τις φανέλες. Η ομάδα δεν έπαιξε μπάσκετ. Και από την Παρτιζάν, κανονικά θα χάναμε...
*Εκτιμώ τον Γιαννάκη ως παίκτη- τα έδινε όλα. Τα έβγαζε όλα τα συναισθήματά του στο παρκέ. Από τον πάγκο δεν το βλεπω αυτό. Βλέπω μια χαλαρότητα, χάσουμε κερδίσουμε δεν τρέχει τίποτα...

*Εχουμε 4 αραπάδες κ ο ενας σουτάρει έτσι,ο αλλος έτσι (έδειξε το  στυλ του Τσίλντρες και με τα χέρια έκανε διάφορα), άλλος έτσι.. Λες και η μπάλα είναι βόμβα ή δεν ξέρω τι. Κουλοί να ήταν απόψε, ένα τρίποντο θα είχαν βάλει. Δεν ξέρουν μπάσκετ. Αμερικανοί που είχαμε παλιά και ήξεραν μπάσκετ, τα έβαζαν.
*Ακόμη και η Ολύμπια Λάρισας και άλλες ομάδες έχουν καλύτερους Αμερικανούς από εμάς. Και παίρνουν εκατομμύρια.
*Να έλεγα ότι παίρνουν από 100.000 ο καθένας άντε να έδινα τόπο στην οργή...

*Και οι Αγγελόπουλοι ρε παιδί μου, βάζουν λεφτά αγαπάνε τον Ολυμπιακό, αλλά δεν ξέρω ρε παιδί μου (ένας τηλεθεατής έλεγε ότι ο Γιαννάκης παρέμεινε επειδή είναι η συμπάθεια του πατέρα των αδερφών Αγγελόπουλων, αλλιώς θα είχε φύγει από το καλοκαίρι).
*Πολλοί θα πρέπει να φύγουν το καλοκαίρι.

*Πέρασε ένα μήνυμα που κάτι άσχημο έγραφε για τον Μπουρούση (ότι κάναμε αμάν να τον κρατήσουμε το καλοκαίρι) και κουνούσε το κεφάλι συμφωνώντας.
*Σε τηλεφωνική επικοινωνία βγήκε ένας οπαδός του Παναθηναϊκού και τον πείραξε: Με παίκτες της λαϊκής δεν μπορείτε να μας νικήσετε... Και του απάντησε, δείχνοντας με τα χέρια σε μήκος, «Την 35άρα όμως δεν πρόκειται να τη φτάσετε»...

Και προς το τέλος, είχε πάρει μια κυρία τηλέφωνο και του έλεγε ότι θα πρέπει να φύγει ο Κόκκαλης (κάτι που δεν δεχόταν), του έλεγε ότι δεν βλέπει το μπάσκετ για να μην πάθει εγκεφαλικό (εκείνη) και άρχισε να το βλέπει ως καλή ιδέα για την Κυριακή και ο ίδιος!

Ο επίλογος όμως ήταν απόλαυση, καθώς κοίταξε το ρολόϊ του, είδε ότι τελείωνε η τηλεοπτική εκπομπή και είπε: «Το γλυτώνω το εγκεφαλικό, γιατί τελειώνει η εκπομπή»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: