Σας αρέσει να διαβάζετε αστεία κείμενα; Σας αρέσει να λέτε ωραίες ατάκες; Θα θέλατε να δείτε δική σας ατάκα εδώ; Τότε μην διστάσετε να μας στείλετε την δική σας ξεχωριστή ατάκα..!!! Aναμένουμε τα δικά σας, ξεχωριστά, μοναδικά και χαμογελαστά κειμενάκια. :-)

atakes.blog@gmail.com

10 Επικές Ατάκες Από Το Blog Της Τζούλιας

Η Τζούλια καπνίζει πούροΜπορείς να διαπιστώσεις περί τίνος πρόκειται στο tzoulia.net, αλλά εδώ μαζέψαμε 10 απολαυστικές ατάκες από τα πρώτα posts του blog της Τζούλιας Αλεξανδράτου, για να πάρεις μια γεύση:

1. Ο Γιώργος Αλκαίος κατάφερε τελικά να φέρει την αποτυχία της Ελλάδας στη Eurovision. Η εκπροσωπήσει της Ελλάδας και το αποτέλεσμα για ακόμη μία φορά ήταν τα παστίτσια και τα σουβλάκια. Πώς να μην βγούμε τελευταίοι;

2. Ο δικός σου λόγος είναι το μέλλον του αύριο.


3. Το πρόσωπο του είναι αγγελικό και κάνεις δεν μπορεί να υποψιαστεί τι κρύβεται πίσω από αυτή την αγγελική μάσκα.

4. Λέμε την αλήθεια και συνήθως η αλήθεια στάζει δηλητήριο και πονάει.

5. Αν φυλακιστεί η κ. Τζούλια Αλεξανδράτου θα πρέπει ουσιαστικά να φυλακιστεί και η Δημοκρατίας μας.

6. Η Ελλάδα δεν είναι κτήμα σας. Κύριε Παπανδρέου για εξυγίανση μιλήσατε, τώρα γιατί κάνετε την πάπια. Το tzoulia.net δεν πρόκειται να χαιδεύσει τα αυτιά κανενός, έγκυρη ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο.

7. Στα μέσα του καλοκαιριού παντρεύονται, χωρίς βέβαια αυτή να τον θέλει επειδή είναι «μπουχέσας» όπως λένε άνθρωποι του στενού της περιβάλλοντος που τους το λέει συνεχώς.

8. Περιμένει ο Λαός που του ρουφάτε το αίμα μια απάντηση δημοσίως και οχι να κρυφτείτε.

9. Λίγη τσίπα δεν μας έχει μείνει πάνω μας κύριε Υπουργέ; Που πήγε η αξιοπρέπεια ; η ηθική ; Αίσχος….

10. Επικοινώνησε μαζί μας και αν έχεις τόση χολή και κακία, τότε σίγουρα θα είσαι ο επόμενος συνεργάτης του site της Τζούλιας…


Δεν υπάρχουν σχόλια: