Σας αρέσει να διαβάζετε αστεία κείμενα; Σας αρέσει να λέτε ωραίες ατάκες; Θα θέλατε να δείτε δική σας ατάκα εδώ; Τότε μην διστάσετε να μας στείλετε την δική σας ξεχωριστή ατάκα..!!! Aναμένουμε τα δικά σας, ξεχωριστά, μοναδικά και χαμογελαστά κειμενάκια. :-)

atakes.blog@gmail.com

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ)





Το Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο προέρχεται απο το Oroskopos.gr (αποκαλύπτει το μέλλον)
ΚΡΙΟΣ (21/3 - 20/4)
Κριός: 21 Μαρ-20 Απρ 
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (21/6 - 27/6)
Γενικές
ΠΡΟΣΟΧΗ! Σεληνιακή Έκλειψη εν όψει στις 26 στον Αιγόκερω! Το τέλος της εβδομάδας σου προβλέπεται ελαφρώς ανάποδο. Η Αφροδίτη από τον Λέοντα θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις όλες «τις στραβές» -χωρίς αξιόλογες απώλειες, ενώ ο Ερμής από τις 25 στον Καρκίνο θα αυξήσει την επικοινωνιακότητά σου και θα σε ευνοήσει να προχωρήσεις θέματα που είναι σε στασιμότητα.

Συναισθηματικές
«Αρέσω, παιδί μου, αρέσω...». Η σχέση σου πηγαίνει «σφαίρα» και –γι’ άλλη μια φορά- ο διάχυτος ερωτισμός σου μαγεύει όχι μόνο το ταίρι σου, αλλά και τους πάντες γύρω σου... Κάνε σχέδια για το μέλλον σου και μοιράσου τα με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ακόμη τίποτα στη ζωή σου, να τη χαίρεσαι την Αφροδίτη στο ζώδιό σου που σού λέει «προχώρα». Πάρε τα πάνω σου. Άλλαξε λίγο τακτική και σύντομα θα βρεις το ταίρι που λαχταράς.

Επαγγελματικές
Στην αρχή της εβδομάδας, μπορείς να κάνεις πολλά για να αλλάξεις το επαγγελματικό σου status. Προς το τέλος της εβδομάδας όμως, απλά κάνε την πάπια! Πέρασε ουδέτερα... χωρίς πολλές – πολλές κουβέντες και προπάντων μην πάρεις καμία απόφαση σχετικά με τη μελλοντική σου πορεία. Κάποια γεγονότα που θα προκύψουν ίσως να σε βγάλουν από τα νερά σου... Μη δώσεις σημασία, γιατί απλά “μπόρα είναι και θα περάσει»…

Οικονομικές
Μάζεψε τα χέρια σου, σφίξε το ζωνάρι, βάλε φρένο στα καταναλωτικά σου ένστικτα. Μην κάνεις καθόλου οικονομικές συναλλαγές ή έξοδα αυτή την εβδομάδα. Απλά, φρόντισε να τακτοποιήσεις κάτι παλιούς λογαριασμούς που έχεις ανοιχτούς και σου ταράζουν τον ύπνο. Με λίγο προγραμματισμό θα τα καταφέρεις όλα φίνα.

Τελευταία ανανέωση ( 21.06.10 )
ΤΑΥΡΟΣ (21/4 - 20/5)
Ταύρος: 21 Απρ-20 Μαΐου
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (21/6 - 27/6)
Γενικές
Η εβδομάδα αυτή (που έχει και την Έκλειψη στις 26 στον Αιγόκερω) θα είναι γεμάτη εκπλήξεις και απρόοπτα γεγονότα. Πρόσεξε τις επαφές σου με τα φιλικά σου πρόσωπα, γιατί καραδοκούν εντάσεις και κάποιες εξαπατήσεις. Δηλαδή, όλα αυτά τα παρασκηνιακά και μικροπρεπή πράγματα που σε φθείρουν αφάνταστα.

Συναισθηματικές
Η Αφροδίτη από τον Λέοντα σου κάνει χαρούλες κι εσύ με τη σειρά σου τις ανταποδίδεις στο ταίρι σου. Η σχέση σου πλέει σε πελάγη ευτυχίας κι εσύ «δεν κρατιέσαι»! Κυριολεκτικά θα... «τρίζουν οι σομιέδες»! Συζήτησε για την πορεία της σχέσης σου. Αν όμως δεν έχεις σχέση, αυτή την περίοδο, κάνε λίγο τα στραβά μάτια μέχρι να βρεις κι εσύ αυτό που ψάχνεις. Άλλαξε τακτική!

ΕπαγγελματικέςΠαρόλο που το πλανητικό σκηνικό μπορεί να είναι ανάποδο και κάποια πράγματα δεν «σου κάθονται», εσύ βρίσκεσαι στην κορυφαία φάση τής δημιουργίας σου. Τώρα είναι η ώρα σου να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να ξεκαθαρίσεις κάποια θολά σημεία που σε εκνευρίζουν και ανακόπτουν την πορεία τής δουλειάς σου.

Οικονομικές
Τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο, αλλά πρέπει να περιορίσεις λίγο τα έξοδά σου, γιατί σε έχει πιάσει πάλι η καταναλωτική μανία σου. Στα μέσα της εβδομάδας, επιδίωξε να κάνεις επαφές, διαπραγματεύσεις και συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.


Τελευταία ανανέωση ( 21.06.10 )
ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)
Δίδυμοι: 21 Μαΐου - 21 Ιουν
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (21/6 - 27/6)

Γενικές
«Ήταν στραβό το κλήμα, το έφαγε και ο γάιδαρος...». Είναι που είναι ζόρικες οι καταστάσεις, έρχεται και η Έκλειψη στις 26 στον Αιγόκερω και «σφίγγουν» τα ζόρια. Επειδή ενίοτε έχεις μια τάση να πετάς στα σύννεφα, πρέπει να θυμάσαι τα εξής απλά: Μην πιστεύεις στα ωραία λόγια που σου τάζουν λαγούς με πετραχήλια. Μην παίρνεις αποφάσεις, αν δεν τις έχεις σκεφτεί πολύ καλά. Και τέλος, κινήσου χαλαρά, χωρίς αυτό το αγχωτικό στυλ που σε πιάνει ώρες – ώρες! Αν τηρήσεις αυτές τις απλές οδηγίες, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα.

ΣυναισθηματικέςΓι’ άλλη μια φορά, το ταίρι σου θα πρέπει να σε ανεχτεί με τα άγχη, τις ανασφάλειες, τα «δεν μπορώ» και «δεν αντέχω» σου. Άλλαξε τροπάρι! Δες τις καταστάσεις πιο θετικά, γιατί -κατά βάση- η σχέση σου δεν έχει κανένα ουσιαστικό πρόβλημα. Αν πορεύεσαι ακόμα αγκαλιά με τη μοναξιά, δεν θα έλεγα ότι αυτό είναι και το καταλληλότερο διάστημα για να βρεις κάτι. Ποτέ δεν ξέρεις όμως... Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου! Βγες, διασκέδασε και κάνε τη μοναξιά σου παρελθόν.

ΕπαγγελματικέςΜην αναλαμβάνεις υποχρεώσεις και μη δίνεις υποσχέσεις! Αυτή την εβδομάδα, δεν χρειάζεται να σε πιάσει η πρεμούρα να κλείσεις όλες τις συμφωνίες που δεν έχεις κλείσει μέχρι τώρα. Κινήσου χαλαρά κάνοντας μόνο τα απολύτως αναγκαία κι άσε όλα τα υπόλοιπα γι’ αργότερα. Ο Ερμής μέχρι τις 24 στο ζώδιό σου θα σου δείξει τον σωστό δρόμο. Άλλωστε, έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου σε ικανοποιητικό επίπεδο.

Οικονομικές
Τα έξοδα είναι πάρα πολλά και οι υποχρεώσεις που έχεις είναι ατελείωτες. Μέσα σ’ όλο αυτό το φουρτουνιασμένο πέλαγος εξόδων, διαφαίνεται κάποια μπουνάτσα, κάποια μικρή ανάπαυλα. Θα σου γίνουν κάποιες προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Μη βιαστείς να απαντήσεις.

Τελευταία ανανέωση ( 21.06.10 )
ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)
Καρκίνος: 22 Ιουν - 22 Ιουλ
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (21/6 - 27/6)
Γενικές
Τα είχες χύμα... τώρα με την Έκλειψη -στις 26 στον Αιγόκερω- σού έρχονται και τσουβαλάτα. Γι’ άλλη μια φορά, θα βγουν στην επιφάνεια κάποιες κινήσεις που έχεις κάνει και θα μπεις σε σκέψεις αν έπραξες σωστά στην κάθε περίπτωση... Χαλάρωσε! Δεν χρειάζεται να σε πιάνουν οι ενοχές για κάποια θέματα που, – στο κάτω - κάτω τής γραφής, έκανες ό,τι καλύτερο μπορούσες.

ΣυναισθηματικέςΗ σχέση σου περνάει κάποια στασιμότητα και τα νεύρα σου έχουν γίνει γιο-γιό.Αυτή η εβδομάδα, δεν προσφέρεται για ξεκαθαρίσματα ή συζητήσεις. Το πολύ - πολύ που θα πετύχεις θα είναι να έχεις φασαρίες με το ταίρι σου. Αν πάλι δεν έχεις βρει ακόμη το ταίρι που αναζητάς, για κάτσε και σκέψου λίγο. Μήπως ζητάς τον ουρανό με τα άστρα; Δεν σου λέω να αρχίσεις τις ... «εκπτώσεις» και να καταρρίψεις όλα τα στάνταρ σου. Απλά πιστεύω ότι πρέπει να αλλάξεις λίγο κοσμοθεωρία και όλα θα έρθουν στα πόδια σου.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου πάει «σφαίρα» και προβλέπεται να πάει ακόμη καλύτερα -είναι που θα μπει κι ο Ερμής από τις 25 στο ζώδιό σου! Μη σε πιάσουν τα νεύρα σου αυτή την εβδομάδα για κάποια πράγματα που δεν σου στρώνουν. Και –προπάντων- πρόσεχε να μην κάνεις κινήσεις πανικού. Κινήσου με προγραμματισμό και είναι σίγουρο πως θα διαπρέψεις με οτιδήποτε κι αν καταπιαστείς.

Οικονομικές
Τα οικονομικά σου αυτή την περίοδο παραπαίουν και σ’ αφήνουν με μια πικρή αίσθηση στο στόμα. Από την πρώτη κιόλας μέρα της εβδομάδας τακτοποίησε ενδεχόμενους ανοιχτούς λογαριασμούς με τον νόμο. Είπαμε, αυτή η περίοδος δεν σε πολυθέλει... γι’ αυτό, μη δανείσεις και μην δανειστείς χρήματα, αν δεν θέλεις χτυπάς αργότερα το κεφάλι σου στον τοίχο. Αν έχεις κατά νου να κάνεις κάποιες αγορές, άφησέ τις για αργότερα.

Τελευταία ανανέωση ( 21.06.10 )
ΛΕΩΝ (23/7 - 23/8)
Λέων: 23 Ιουλ- 23 Αύγ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (21/6 - 27/6)

Γενικές
Αυτό που πρέπει να θυμάσαι γι’ αυτή την εβδομάδα είναι: Από μακριά κι αγαπημένοι! Κράτα τους πάντες σε ΑΠΟΣΤΑΣΗ! Είσαι από τα άτομα που τα λες όλα έξω από τα δόντια και μόνο έτσι αισθάνεσαι καλά. Όμως η Σεληνιακή Έκλειψη που γίνεται στις 26 στον Αιγόκερω φέρνει παρασκηνιακές καταστάσεις. Γι’ αυτό, φύλαγε τα ρούχα σου για να τα έχεις ολόκληρα.

ΣυναισθηματικέςΧαράς ευαγγέλια! Επιτέλους και μια απογειωτική περίοδος για τη σχέση σου. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε κάνει κινούμενο ... «βιάγκρα»! Είναι ευνόητο ότι θα περάσεις στιγμές απείρου κάλλους με το ταίρι σου. Άντε, δείξε τη δέουσα προσοχή στη σχέση σου, εκτονώσου με το ταίρι σου και θα δεις ότι η ζωή θα σου φαίνεται πιο όμορφη. Αν ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι που θα σε κάνει να νιώσεις ένα σκίρτημα στο στήθος, μην αγχώνεσαι γιατί το σύμπαν σου επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις. Η Αφροδίτη έρχεται με ... άγριες διαθέσεις να σε... ξεκουνήσει!!!

ΕπαγγελματικέςΒλέπε, άκου και μη μιλάς! Στα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα κράτα το στόμα σου κλειστό. Μην κάνεις κριτική για τίποτε και προπάντων μην ανακοινώσεις πουθενά τα σχέδιά σου. Απόφυγε τις πολλές συναντήσεις, κι αν προκύψουν καινούργιες συνεργασίες κράτα μικρό καλάθι σ’ αυτά που θα ακούσεις.

Οικονομικές
Αυτή την εβδομάδα, μη συνεχίσεις με το ίδιο τέμπο τα έξοδα και τις αλόγιστες σπατάλες γιατί δεν σε παίρνει. Δες με σοβαρότητα τις τρέχουσες υποχρεώσεις σου και φρόντισε να τις τακτοποιήσεις το ταχύτερο Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα δεν ευνοούνται αυτό τον καιρό.


Τελευταία ανανέωση ( 21.06.10 )
ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24/8 - 22/9)
Παρθένος: 24 Αυγ - 22 Σεπ 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (21/6 - 27/6)
Γενικές
«Όλη μέρα εργασία, κούραση κι ορθοστασία!». Από την πρώτη κιόλας μέρα τής εβδομάδας, ασφυκτιάς κάτω από το βάρος των υποχρεώσεων και νιώθεις έντονα το αίσθημα τής ευθύνης. Από πού ν’ αρχίσεις και πού να τελειώσεις; Κάποια στιγμή θα νιώσεις ότι οι δυνάμεις σου σε εγκαταλείπουν. Μήπως κάνεις περισσότερα από όσα αντέχεις; Άλλαξε τακτική, γιατί σε βλέπω το Σαββατοκύριακό να μην μπορείς να πάρεις τα πόδια σου.

Συναισθηματικές
Με την γκρίνια και τον εξάψαλμο δεν θα καταφέρεις τίποτα! Μην αρχίζεις πάλι το κήρυγμα στο ταίρι σου. Φρόντισε με τον καλό σου τρόπο και την ευγενική βοήθειά σου να βελτιώσεις εσύ κάποιες καταστάσεις, ώστε να περνά το έτερόν σου ήμισυ καλά κι εσύ καλύτερα. Κι αν δεν έχεις βρει ακόμη αυτό που ψάχνεις, πρέπει ν’ αλλάξεις τακτική, μπας και «ξεθαρρέψει» κάποιο υποψήφιο ταίρι και σε προσεγγίσει.

Επαγγελματικές
Με τέτοιο τρέξιμο που θα έχεις αυτή την εβδομάδα, δεν θα μπορέσεις να κάτσεις ούτε λεπτό. Θα τα δώσεις κυριολεκτικά όλα! Είναι δεδομένο ότι θα καταφέρεις πάρα πολλά, αλλά μην τα «φτύσεις» κιόλας! Πρέπει να καταλάβεις ότι θέλει και μία ρέγουλα το πράγμα. Μην τα πιάνεις όλα μαζί, γιατί μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις.

ΟικονομικέςΤα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο, άλλα οι απίστευτες υποχρεώσεις που ξεφυτρώνουν διαρκώς δεν σε αφήνουν να χαρείς τα έσοδά σου. Φρόντισε να περιορίσεις τα παραπανίσια έξοδα και θα βγεις «λάδι» κι αυτή την εβδομάδα.


Τελευταία ανανέωση ( 21.06.10 )
ΖΥΓΟΣ (23/9 - 22/10)
Ζυγός: 23 Σεπτ - 22 Οκτ
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (21/6 - 27/6)
Γενικές
Η Έκλειψη που θα γίνει στις 26 στον Αιγόκερω θα επηρεάσει πρωτίστως το σπίτι και την οικογένειά σου. Αυτό θα είναι το ευαίσθητο σημείο αυτή την εβδομάδα. Εσύ όμως, όπως πάντα, θα λειτουργήσεις σαν ασπίδα προστασίας για τους δικούς σου αγνοώντας επιδεικτικά την απειλητική Έκλειψη. Οι δικοί σου πρέπει να σε ευγνωμονούν για τον προστατευτισμό σου. Τί θα έκαναν χωρίς εσένα;

Συναισθηματικές
Η σχέση σου πάει πρίμα, και μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα. Ο Ερμής από τον Καρκίνο σού κρατάει το φανάρι για να ζήσεις νύχτες μαγικές κι ονειρεμένες. Κάνε παιχνίδι για να περάσει το έτερό σου ήμισυ καλά, κι εσύ καλύτερα. Κι αν ακόμη δεν έχεις βρει αυτό το κάτι που θ’ αναστατώσει την αισθηματική ζωή σου, κράτα την όρεξή σου, γιατί κάποιο από τα ερχόμενα βράδια, οι πλανήτες σκοπεύουν να σε κεράσουν ένα καλοκαιρινό σφηνάκι προσωπικής ευτυχίας.

ΕπαγγελματικέςΟ Ερμής -που στις 25 θα μπει στον Καρκίνο- σε «ντοπάρει» με ενεργητικότητα και δυναμισμό για να θριαμβεύσεις στον επαγγελματικό στίβο. Ατενίζεις τις μελλοντικές προοπτικές με ενθουσιασμό και δεν προλαβαίνεις να κατεβάζεις λύσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις στον χώρο της δουλειάς σου. Αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος για να κάνεις διαπραγματεύσεις και κάθε λογής καινούργια ξεκινήματα ή συνεργασίες.

Οικονομικές
Συγκρατημένη αισιοδοξία! Σε πείσμα των απαιτήσεων του ΔΝΤ, τα οικονομικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά. Να βλέπεις γύρω σου τα χειρότερα και να χαίρεσαι. Αυτή την περίοδο, πρέπει να δεις με πολλή σοβαρότητα κάποιες υποχρεώσεις που έχεις και να μην δίνεις άλλες αναβολές. Πάντως, μην πάρεις σημαντικά ρίσκα και μην ασχοληθείς με γραφειοκρατικά ή νομικά θέματα. Δεν σε «θέλουν»!


Τελευταία ανανέωση ( 21.06.10 )
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10 - 22/11)
Σκορπιός: 23 Οκτ - 22 Νοε
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (21/6 - 27/6)

Γενικές
Εδώ σε θέλω κάβουρα... ή μάλλον Σκορπιέ! Ώρα να δείξεις τη μαστοριά σου! Με την εξυπνάδα και τους αριστοτεχνικούς ελιγμούς σου θα ξεπεράσεις τις αρνητικές επιρροές τής Έκλειψης που γίνεται στις 26 στον Αιγόκερω και θα τη βγάλεις καθαρή. Αυτή την περίοδο μην ασχοληθείς καθόλου με (υπαρκτά ή ανύπαρκτα) οικογενειακά προβλήματα και μην ξεστομίσεις λόγια που μπορεί να στεναχωρήσουν τους δικούς σου. Κάνε ένα διάλειμμα!

Συναισθηματικές
Μέσα στη σχέση σου τα βλέπεις όλα με στραβό μάτι! Αυτή την εβδομάδα, θ’ αντιμετωπίζεις το ταίρι σου με τεράστια καχυποψία κι επικριτική διάθεση. Σε έχουν πιάσει πάλι οι ανάποδές σου, έτσι; Μαζέψου! Μη δημιουργείς δράματα και μην κάνεις άνευ σημασίας συζητήσεις που μόνο φασαρίες θα φέρουν. Κάνε έρωτα κι όχι πόλεμο! Βγάλε τον ερωτισμό σου προς τα έξω και θα γνωρίσεις στιγμές μεγάλης ... ερωτικής δόξας. Αν η μοναξιά σε πνίγει ακόμη, αρκεί να κουνήσεις λίγο το δακτυλάκι σου. Άντε μην κάθεσαι, κάνε παιγνίδι! Δεν νομίζεις ότι πολύ περίμενες;

ΕπαγγελματικέςΜην ξεχνάς ότι ο Άρης είναι στην Παρθένο... Σταμάτα λοιπόν να νευριάζεις με κάποιες καθυστερήσεις κι αναποδιές στη δουλειά σου. Είναι αναμενόμενες! Αυτή την περίοδο, εσύ θα τη βγάλεις καθαρή και μάλιστα, θα πας ακόμη καλύτερα, αν κάνεις λιγάκι υπομονή και δεν πάρεις βεβιασμένες ή λανθασμένες αποφάσεις που εγκυμονούν προβλήματα για το μέλλον.

Οικονομικές
Οι πολυάριθμες υποχρεώσεις σε σφίγγουν σαν τη θηλειά στο λαιμό και δεν σε αφήνουν να κινηθείς ρούπι! Κάνε λίγη υπομονή και μαζέψου λιγάκι αυτό το διάστημα. Έρχονται πολύ καλύτερες μέρες.


Τελευταία ανανέωση ( 21.06.10 )
ΤΟΞΟΤΗΣ (23/11 - 21/12)
Τοξότης: 23 Νοε - 21 Δεκ 


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (21/6 - 27/6)



Γενικές
«Στην κόψη τού ξυραφιού!». Αυτή την εβδομάδα, ένα πράγμα πρέπει να έχεις συνέχεια στο μυαλό σου: Να κάνεις προσεκτικές κινήσεις! Η Έκλειψη που γίνεται στις 26 στον Αιγόκερω θ’ αποδειχτεί αυστηρός κριτής. Μην κάνεις επιπόλαιες κινήσεις, γιατί τα λάθη κοστίζουν ακριβά. Και ειδικά αυτό το διάστημα… ακόμη και το παραμικρό λάθος θα ξεσηκώσει θύελλα προβλημάτων.

ΣυναισθηματικέςΤο τελευταίο διάστημα οι καταστάσεις στη σχέση σου έχουν έρθει τα πάνω κάτω. Φρόντισε να βγάλεις τον καλό εαυτό σου στο ταίρι σου και να ξεχάσεις το ... «αμαρτωλό παρελθόν». Η Αφροδίτη από τον Λέοντα θα στα φέρει όλα πολύ καλά. Με λίγα λόγια... κάνε έρωτα κι όχι πόλεμο! Και αν η μοναξιά σού έχει γίνει αυτοκόλλητη, φρόντισε για λίγο ακόμη να «ξεσαλώνεις» όσο αντέχεις και να περνάς όσο καλύτερα μπορείς, γιατί πολύ γρήγορα σε περιμένουν τα καλύτερα.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου τα καταφέρνεις σούπερ και τα πας κάθε μέρα και καλύτερα. Πρόσεξε αυτή την περίοδο να μην χαλάσεις αυτά που έχεις «χτίσει» με τόσο κόπο. Μη νευριάζεις με τις καθυστερήσεις και μην τα βάζεις με τους συνεργάτες σου που μπορεί να μη φταίνε σε τίποτε.

Οικονομικές
Οι οικονομικοί προβληματισμοί συνεχίζονται και οι τρέχουσες υποχρεώσεις πρέπει να λυθούν εδώ και τώρα. Κράτα το πορτοφόλι σου ερμητικά κλειστό, περιφρούρησε τον τραπεζικό σου λογαριασμό, μην ενδώσεις σε πιέσεις για να δανειστείς ή να δανείσεις χρήματα και ίσως την σκαπουλάρεις εντελώς. Γραφειοκρατικά και περιουσιακά ζητήματα δεν ευνοούνται.


Τελευταία ανανέωση ( 21.06.10 )
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)
Αιγόκερως: 22 Δεκ - 19 Ιαν 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (21/6 - 27/6)
Γενικές
Πλανήτης γη καλεί Αιγόκερω! Η Σεληνιακή Έκλειψη που γίνεται στις 26 στο ζώδιό σου σού κάνει μία ένεση αναισθησίας και αδιαφορίας για τα τεκταινόμενα γύρω σου. Το καλό που σού θέλω, να αφήσεις κατά μέρος τους ωχαδελφισμούς, γιατί θα τα βρεις μπροστά σου... Και για ν’ αποφύγεις τις γκρίνιες, τις φασαρίες και τις μελλοντικές ενοχές, σε συμβουλεύω ν’ αλλάξεις στάση. Μη χάνεις την ανθρωπιά που σε χαρακτηρίζει. Είναι για το καλό όλων!

Συναισθηματικές
Αυτή την εβδομάδα, ασχολήσου με κάποια προβλήματα που μπορεί να έχει το ταίρι σου, γιατί εσύ και μόνον εσύ μπορείς να βοηθήσεις. Άλλωστε, αν δεν βοηθήσεις εσύ – ο άνθρωπός του –ποιός θα βοηθήσει; Έτσι, θα έρθετε πιο κοντά και θα είστε περισσότερο χρόνο μαζί. Το τερπνό μετά τού ωφελίμου! Κι αν η μοναξιά σού είναι πια αφόρητη, μην αδρανείς! Μήπως δεν κάνεις αυτά που πρέπει; Κάνε ό,τι χρειάζεται για να φύγεις από τη ρουτίνα και τα επακόλουθά της. Τα καυτά καλοκαιρινά βράδια είναι πιο ενδιαφέροντα με την ... κατάλληλη παρέα.

ΕπαγγελματικέςΟ Ερμής από τις 25 στον Καρκίνο θα συνεχίσει να σού φέρνει καθυστερήσεις και προβλήματα στη δουλειά σου. Όμως... έχουν γνώση οι φύλακες! Εσύ, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε, γιατί την έχεις στρώσει καλά τη δουλειά σου. Απόφυγε αυτή την περίοδο να κάνεις αλλαγές και καινούργια ξεκινήματα.

ΟικονομικέςΚάτσε στ’ αβγά σου και κοίτα να συμμαζέψεις τα ασυμμάζευτά σου, μήπως και ηρεμήσεις λιγάκι. Μην κάνεις καμία οικονομική συναλλαγή αυτή την εβδομάδα και μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Δεν «σε θέλει» αυτό το διάστημα!


Τελευταία ανανέωση ( 21.06.10 )
ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 19/2)
Υδροχόος: 20 Ιαν - 19 Φεβ
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (21/6 - 27/6)

Γενικές
Είσαι που είσαι σε μια γενικότερη αναταραχή, έρχεται και η Έκλειψη στις 26 στον Αιγόκερω, και δένει το γλυκό... Η συμβουλή μου είναι ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ σε ό,τι κάνεις. Ό,τι έχεις προγραμματίσει να κάνεις αυτή την περίοδο καλύτερα να το αφήσεις γι’ αργότερα, γιατί ως γνωστόν, «είναι κακό στην άμμο να χτίζεις παλάτια» και ό,τι κάνεις θα πέφτει στο κενό.

Συναισθηματικές
Η Αφροδίτη από τον Ταύρο σε προικίζει με όλες τις χάρες της. Μπορείς να απολαύσεις τον έρωτα, την αγάπη και καυτές νύχτες με το ταίρι σου, και ...όχι μόνο! Βλέπω μεγάλη «προσφορά και ζήτηση» σ΄ αυτό τον τομέα... Στο χέρι σου είναι αν θα ... ενδώσεις! Και αν η μοναξιά υπάρχει ακόμα στην ζωή σου, μην κάθεσαι καθόλου. Κουνήσου! Η Αφροδίτη δουλεύει για λογαριασμό σου και σε βοηθάει να κάνεις μια γνωριμία που θα σου μείνει ... αξέχαστη. Μην κρύβεσαι...

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου τα καταφέρνεις μια χαρά, και όταν κάτι πάει καλά, το αφήνουμε όπως είναι χωρίς να το πειράζουμε! Ειδικά αυτή την περίοδο, για να τα πας ακόμη καλύτερα, δεν πρέπει να κάνεις καμιά απολύτως αλλαγή. Πέρασε το διάστημα αυτό ουδέτερα, χωρίς πολλές επαφές και προπάντων χωρίς πολλές συζητήσεις, γιατί θα γίνει μπλέξιμο από εκεί που δεν το περιμένεις.

ΟικονομικέςΑυτή την εβδομάδα, μην κάνεις καμιά οικονομική συναλλαγή. Θα σε πιάσει μια μανία να επιχειρήσεις κάποιες κινήσεις ή αλλαγές για ν’ αυξήσεις τα οικονομικά σου. Θα σε συμβούλευα να τις αφήσεις γι’ αργότερα. Πρόσεξε πολύ σε ενδεχόμενα νομικά θέματα, γιατί κάτι δεν μού πάει καλά εκεί...

Τελευταία ανανέωση ( 21.06.10 )
ΙΧΘΕΙΣ (20/2 - 20/3)
Ιχθείς: 20 Φεβ - 20 Μαρ
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (21/6 - 27/6)
Γενικές
Κι εκεί που πήγαινες να πάρεις τα επάνω σου και να πεις: «έλα και τερματίζω!», να ‘τη η Έκλειψη στις 26 στον Αιγόκερω που θα φέρει πίσω τις ανασφάλειες και τους φόβους σου για το πως θα εξελιχθούν οι καταστάσεις στη ζωή σου. Ηρέμησε! Όλες αυτές οι φοβίες είναι μόνο μέσα στο μυαλό σου. Μην αγχώνεσαι άδικα. Σκέψου πόσες δυνατότητες έχεις, αναλογίσου τί έχεις καταφέρει μέχρι τώρα και δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε στο μέλλον. 

Συναισθηματικές
Έχεις κάποια παράπονα από το ταίρι σου. Όμως δεν ήρθε ακόμη η ώρα να τα ξεδιαλύνεις...Αυτή την εβδομάδα, δεν θα σε συμβούλευα να τα συζητήσεις μαζί του. Σ΄αυτή τη φάση, βγάλε στη... φόρα τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου για να περάσεις εσύ καλά και το ταίρι σου καλύτερα. Κι αν νομίζεις ότι έμεινες σαν την καλαμιά στον κάμπο... γελιέσαι! Πολύ σύντομα σού έρχεται μια γνωριμία – λουκούμι!

Επαγγελματικές
Ο Άρης είναι στην Παρθένο και ως εκ τούτου, οι καθυστερήσεις και τα μικροπροβλήματα στη δουλειά σου πάνε κι έρχονται. Κάνε τα σχέδιά σου, οργανώσου όπως πρέπει, και την επόμενη περίοδο -που θα έχεις και τις ευλογίες τού σύμπαντος (τον Ερμή στους Διδύμους μέχρι τις 24) – κάνε παιχνίδι και πάρτα όλα!

Οικονομικές
Τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο, αλλά εσένα σε «τρώει» άγχος και η ανασφάλεια για το τι μέλλει γενέσθαι. Θα σου κάνουν προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Ιούνιος μήνας τώρα, τα κεράσια είναι στην εποχή τους... αλλά εσύ όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι... Δεν είναι και πολύ πρόσφορη αυτή η περίοδος!

Τελευταία ανανέωση ( 21.06.10 )







http://www.entercity.gr/content/blogcategory/306/272/

Δεν υπάρχουν σχόλια: