Σας αρέσει να διαβάζετε αστεία κείμενα; Σας αρέσει να λέτε ωραίες ατάκες; Θα θέλατε να δείτε δική σας ατάκα εδώ; Τότε μην διστάσετε να μας στείλετε την δική σας ξεχωριστή ατάκα..!!! Aναμένουμε τα δικά σας, ξεχωριστά, μοναδικά και χαμογελαστά κειμενάκια. :-)

atakes.blog@gmail.com

Γκαντεμοδυναμκή

Τί είναι η γκαντεμοδυναμκή? Αυτό δυστυχώς μαθαίνεται μόνο με την πρακτική.

Βασική αρχή της γκαντεμοδυναμικής:Αν είναι να σου τύχει γκαντεμιά τότε θα τύχει σίγουρα.

Αξιώματα της γκαντεμοδυναμικής:
-Πρώτο αξίωμα της γκαντεμοδυναμικής ή αξίωμα της απο χέρι χαμένης πιθανότητας:Αν είναι μια γκαντεμιά να τύχει σε ενα απο ν άτομα και μέσα σ'αυτά είσαι και εσύ,τότε σίγουρα θα τύχει σε σένα...................

-Δεύτερο αξίωμα της γκαντεμοδυναμικής ή σχέση γκαντεμιάς-χρόνου:Αν είναι να σου τύχει γκαντεμιά θα τύχει στη χειρότερη χρονική στιγμή.
-Κανόνας:Αν είναι Τρίτη και 13 και έχεις κανονίσει να βγείς έξω το βράδυ,φρόντισε να αρρωστήσεις γρήγορα.
-Τρίτο αξίωμα της γκαντεμοδυναμικής ή σχέση γκαντεμιάς χώρου:Αν είναι να σου τύχει μια γκαντεμιά θα σου τύχει σε οποιοδήποτε χώρο,ακόμα και στον ιερό χώρο της τουαλέτας.

Απο το παραπάνω αξίωμα μπορούμε να διαπιστώσουμε τη σχέση γκαντεμιάς χρόνου:Η γκαντεμιά είναι ανάλογη του χρόνου συνεπώς όσο πιο πολύ μεγαλώνεις,τόσο λιγότερο να εμπιστεύεσαι την τύχη σου.
Γ=ωt όπου ω ο ειδικός συντελεστής κωλοφαρδίας κάθε ατόμου.Οι τιμές του είναι απο -100%<ω<100%.
Τέταρτο αξίωμα της γκαντεμοδυναμικής ή σχέση γκαντεμιάς-κωλοφαρδίας:Προφανώς τα δύο παραπάνω φυσικά μεγέθη είναι αντιστρόφως ανάλογα και ισχύει η σχέση Γ=1/Fω.

Παρατηρούμε οτι η γκαντεμιά είναι ανάλογη του χρόνου,αντιστρόφως ανάλογη της κωλοφαρδίας και δν εξαρτάται απο το περιβάλλον.Απο τις παραπάνω σχέσεις έχουμε:

Γ=ωt
Γ=1/Fω

¶ρα:ωt=1/Fω,οπότε έχουμε Fω*ωt=1.
Συμπεραίνουμε λοιπόν οτι η πολλή κωλοφαρδία δεν οδηγεί πουθενά.

Σε διάγραμμα γαμωτηντύχημουγαμώ-Fωτικωλοφαρδοςπουεισαιρε έχουμε ευθεία που σχηματίζει με τον άξονα Fωτικωλοφαρδοςπουεισαιρε γωνία φ.Η εφαπτομένη της γωνίας φ μας δίνει τη γκαντεμική επιτάχυνση που ισούται με 1,5 γαμω την τύχη μου γαμω/ημέρα.

Ασκηση:Εστω κακομοίρης άνθρωπος με ειδικό συντελεστή κωλοφαρδίας -100%.¶ν ο άνθρωπος είναι 80 χρονών θα καταφέρει να επιζήσει άλλη μια μέρα?Δίνεται η γκαντεμική επιτάχυνση:1,5 γαμω/ημέρα
(τύχη αμελητέα).

Δεν υπάρχουν σχόλια: