Σας αρέσει να διαβάζετε αστεία κείμενα; Σας αρέσει να λέτε ωραίες ατάκες; Θα θέλατε να δείτε δική σας ατάκα εδώ; Τότε μην διστάσετε να μας στείλετε την δική σας ξεχωριστή ατάκα..!!! Aναμένουμε τα δικά σας, ξεχωριστά, μοναδικά και χαμογελαστά κειμενάκια. :-)

atakes.blog@gmail.com

Νέα για κινητά...

Πράγματα που μπορείτε να κάνετε µε το κινητό σας σε στιγμές έκτακτου ανάγκης......


Ι
Το κινητό σας µπορεί να χρησιµεύσει ως συσκευή … επιβίωσης! Ορισµένα πράγµατα που ίσως δε γνωρίζετε για το κινητό σας:
Παγκόσµιος αριθµός εκτάκτου ανάγκης είναι 112 . Αν βρεθείτε σε περιοχή εκτός κάλυψης του δικού σας δικτύου και παρουσιαστεί κάτι …έκτακτο, καλέστε 112 και το κινητό σας θα αναζητήσει οποιοδήποτε δίκτυο υπάρχει διαθέσιµο στην περιοχή, και µπορείτε να πραγµατοποιήσετε αυτή την κλήση ακόµα κι αν τα πλήκτρα είναι κλειδωµένα. **Δοκιµάστε το.**

II
Θέµα: Έχετε κλειδώσει τα κλειδιά σας στο αυτοκίνητο, στο πορτ µπαγκάζ; Το αυτοκίνητό σας έχει τηλε-κλειδαριά ;
Αν συµβεί κάτι τέτοιο και έχετε 2ο σετ τηλε-κλειδιών στο σπίτι καλέστε κάποιον στο σπίτι σας. Κρατήστε το κινητό σας 30 εκατοστά από την πόρτα του αυτοκινήτου και ζητήστε από τον άνθρωπο που είναι στο σπίτι να πατήσει το κουµπί ξεκλειδώµατος, κρατώντας το κλειδί κοντά στο κινητό του. Το αυτοκίνητό σας θα ξεκλειδώσει!
Μπορεί το 2ο σετ κλειδιών να βρίσκεται σε άλλη ήπειρο αλλά θα ξεκλειδώσει την πόρτα ή το πορτ-µπαγκάζ του αυτοκινήτου σας!!!

III
Θέµα: Απόθεµα µπαταρίας
Φανταστείτε το εξής σενάριο. Η µπαταρία σας έχει σχεδόν αδειάσει, και περιµένετε ένα πολύ σηµαντικό τηλεφώνηµα και δεν υπάρχει φορτιστής κοντά σας. Οι συσκευές Nokia διαθέτουν µία ειδική λειτουργία πρόσθετης µπαταρίας. Για να ενεργοποιηθεί, πατήστε τα πλήκτρα *3370# Το κινητό σας θα κλείσει και θα ανοίξει µε πρόσθετη µπαταρία +50%!! Το απόθεµα αυτό θα ανανεωθεί την επόµενη φορά που θα φορτίσετε τη συσκευή σας.
ΚΑΙ

IV
Πώς να απενεργοποιήσετε ένα κλεµµένο κινητό.
Για να δείτε το σειριακό αριθµό του κινητού σας, καλέστε τον εξής αριθµό:
*#06# Ένας 15ψήφιος κωδικός θα εµφανιστεί στην οθόνη σας. Αυτός είναι ένας µοναδικός κωδικός που αντιστοιχεί στη δική σας συσκευή. Γράψτε τον κάπου και κρατήστε τον σε ένα ασφαλές µέρος. Σε περίπτωση κλοπής µπορείτε να καλέσετε την εταιρία κινητής τηλεφωνίας και µε τον κωδικό αυτό να µπλοκάρουν τη συσκευή σας ακόµα κι αν ο κλέφτης βάλει άλλη κάρτα SIM µέσα. Η συσκευή αχρηστεύεται πλήρως. Μπορεί να χάσατε το κινητό σας αλλά και εκείνος που το έκλεψε δεν µπορεί να τη χρησιµοποιήσει όσο κι αν προσπαθήσει.



Δεν υπάρχουν σχόλια: