Σας αρέσει να διαβάζετε αστεία κείμενα; Σας αρέσει να λέτε ωραίες ατάκες; Θα θέλατε να δείτε δική σας ατάκα εδώ; Τότε μην διστάσετε να μας στείλετε την δική σας ξεχωριστή ατάκα..!!! Aναμένουμε τα δικά σας, ξεχωριστά, μοναδικά και χαμογελαστά κειμενάκια. :-)

atakes.blog@gmail.com

Ενημερωτικές Ταμπέλες Νο2

Πινακιδα εξω απο αποθηκη στον Μαραθωκαμπο Σαμου με σκοπο να προειδοποιησει τους ξενουν να μην αφοδευουν εξω απο την αποθηκη: 

"NO XESIMO, THA PESEI XILO"

Επιγραφη στο πισω μερος φορτηγου απο τον Ορχομενο:....."ΓΥΝΑΙΚΕΣ: ΧΕΙΛΗ ΜΙΣΑΝΟΙΧΤΑ - ΠΟΔΙΑ ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΑ - ΜΥΑΛΟ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ - ΑΝΤΡΕΣ: ΚΙΝΗΤΟ, ΑΚΙΝΗΤΟ, ΚΑΙ ΠΟΥΛΙ ΕΥΚΙΝΗΤΟ...

Η ΕΡΤ παραγγελνει εξοπλισμο αξιας 2 δις για την καλυψη των Ολυμπιακων αγωνων του 2004 απο μια Γερμανικη εταιρεια. Οταν φτανει ο εξοπλισμος στην Αθηνα, ανακαλυπτουν πως λειπουν τα καλωδια για τα μικροφωνα και ενημερωνουν με επιστολη τη Γερμανικη εταιρεια. Να και η απαντηση τους:

"ΠΡΩΤΟΝ, ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ 2004.
ΔΕΥΤΕΡΟΝ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΠΟΥΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΛΩΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΜΕΡΑ ΕΚΕΙ, ΝΑ ΣΑΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΛΩΔΙΑ ΣΕ ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ"

Ταμπελα σε σουβλατζιδικο στο Ηρακλειο:

"HERE WE SELL GOOD TUR" (εδω πουλαμε καλο γυρο)

Σε ταμπελα σουβλατζιδικου καπου στις Κυκλαδες:

"SOUBLAKI WITH ROUND"

Το ονομα ενος πρακτορειου ΠΡΟ-ΠΟ στην Ναυπακτο:

"ΤΟ ΦΑΡΔΟΣ"

Σε πινακιδα κρεοπωλειου στην Ξανθη:

"ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΚΟΚΟΡΕΤΣΙΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ"

Προειδοποιητικη πινακιδα σε ορεινο δρομο του Καρπενησιου:

"ΠΡΟΣΟΧΗ. ΠΤΩΣΗ ΒΛΑΧΩΝ" http://www.e-view.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: