Σας αρέσει να διαβάζετε αστεία κείμενα; Σας αρέσει να λέτε ωραίες ατάκες; Θα θέλατε να δείτε δική σας ατάκα εδώ; Τότε μην διστάσετε να μας στείλετε την δική σας ξεχωριστή ατάκα..!!! Aναμένουμε τα δικά σας, ξεχωριστά, μοναδικά και χαμογελαστά κειμενάκια. :-)

atakes.blog@gmail.com

10 Τραγικές αλήθειες για το Facebook!!!!!!

 • 1) Να βγάζω photo τον εαυτό μου γυμνό και να σφίγγομαι όσο μπορώ για να φαίνομαι τούμπανο 2) Να βγάζω photos επάνω στον νιπτήρα από τις τουαλέτες σε όλα τα μαγαζιά

3) Να σουφρώνω τα χείλια μου σε όλες τις φωτογραφίες σαν να θέλω να φιλήσω κάποιον 
4) Να έχω φτάσει στο σημείο κάθε φόρα που κλάνω να το κάνω δημοσίευση 

5) Να ψάχνω σαν τρελός κάθε καινούριο quiz που βγαίνει για να απαντήσω (λες και ισχύουν αυτά που λέει) 
6) Να κάνω like μέχρι και σε ένα απλό "καλημέρα" 
7) Να έχω πιο πολλούς φίλους στο fb παρά στη ζωή μου
8) Να με ρωτάει κάτι ο αδερφός μου από το δίπλα δωμάτιο και να του απαντάω μέσω άμεσου μηνύματος
9) Να αλλάζω την photo στο προφίλ μου πιο συχνά από τις μπλούζες μου
10) Ότι ο πραγματικός κόσμος δεν είναι εκεί έξω...

 • Στόλισα το σπίτι οικονομικά: Έντυσα τον παππού στα ερυθρόλευκα, του είπα και πόσο του έκοψαν από τη σύνταξη και του άναψαν τα λαμπάκια...Άντε, και του χρόνου!!!
 • O Θεός δημιούργησε μόνο την ζωή. Όλα τα υπόλοιπα είναι made in China...
 • Δε γυρίζει τσόντα η Τζούλια με την τρόικα ντυμένη αρχαία Ελληνίδα ?τι δυο τι τρεις!κι αντι για σαμπάνια να χρησιμοποιήσουν ουζάκι να κάνουμε κ greek tourism andvertising! (6_6)
 • Πάει ένας οπαδός του Παναθηναϊκού σε ένα Video Club. Λέει στην κοπέλα:
- Συγγνώμη, υπάρχει η κασέτα "Παναθηναϊκός Πρωταθλητής"; 

Και η κοπέλα απαντά: 
- Κοιτάξτε εκεί αριστερά, στην Επιστημονική Φαντασία.

 • Οι Δέκα Εντολές του τεμπέλη:1. Ζούμε για να αναπαυόμαστε. 2. Αγάπα το κρεβάτι σου. Είναι ο Ναός σου. 3. Αν δεις κάποιον να ξεκουράζεται, βοήθησέ τον. 4. Ξεκουράσου όλη την ημέρα, για να κοιμηθείς καλύτερα τη νύχτα. 5. Η δουλειά είναι ιερή. Μη την αγγίζεις. 6. Μη κάνεις τίποτα αύριο, αν μπορείς να το κάνεις μεθαύριο. Τις άλλες 4 βαριέμαι να τις γράψω...
 • Tι σημαίνουν τα αρχικά Ο.Α.Ε.Δ.;
  Όταν Αποτύχεις Έλα Δω ...

 • ΦΟΙΤΗΤΗΣ:(o) ουσιαστικό, κάποιος που περιφέρεται άσκοπα ή ζει εις βάρος των άλλων. Συνεχώς κοιμάται και αν τύχει να ξυπνήσει κάνει συνεχώς τράκα καφέ, τσιγάρα και καμιά τυρόπιτα.
 • Δημοτικό: πάμε για παγωτό?Θα ρωτήσω την μαμά μου και θα σου πω.Γυμνάσιο:Πάμε για καφέ?ΜΕΣΑΑΑΑ,αλλά νωρίς σπίτι..Λύκειο:πάμε για ποτό?αμε...αλλά το πολύ μέχρι της 5.Φοιτητές:-θα βγούμε??-Πάλι???κάτσε να λιώσουμε λίγο.
 • Αγαπητοί γονείς: Η Τζασμίν τα είχε με ένα βρώμικο άστεγο παιδί που το έλεγαν Αλαντίν. Η Χιονάτη έμενε στο ίδιο σπίτι με 7 άντρες. Ο Πινόκιο ήταν ψεύτης. Ο Ρομπέν των Δασών ήταν κλέφτης. Ο Ταρζάν γυρνούσε χωρίς ρούχα. Ένας περαστικός φίλησε την ωραία κοιμωμένη και αυτή τον παντρεύτηκε. Η Σταχτοπούτα βγήκε κρυφά το βράδυ για να πάει σε πάρτυ. Δεν μπορείτε να κατηγορείτε εμάς. Μας μαθαίνετε να επαναστατούμε από παιδιά ακόμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: