Σας αρέσει να διαβάζετε αστεία κείμενα; Σας αρέσει να λέτε ωραίες ατάκες; Θα θέλατε να δείτε δική σας ατάκα εδώ; Τότε μην διστάσετε να μας στείλετε την δική σας ξεχωριστή ατάκα..!!! Aναμένουμε τα δικά σας, ξεχωριστά, μοναδικά και χαμογελαστά κειμενάκια. :-)

atakes.blog@gmail.com

Οι ατάκες-φωτιά για κάθε εργένισσα



Οι ατάκες-φωτιά για κάθε εργένισσα
WOMENONLY.GR SPOTLIGHT
Στο status σου στο Facebook έχει ριζώσει το "γυναίκα μόνη σαν το λεμόνι, ψάχνει". Και σαν να μην έφτανε η μοναξιά σου και το γεγονός ότι δεν σταυρώσει αρσενικό και σχέση τον τελευταίο χρόνο, έχεις και όλες τις δεσμευμένες φίλες να σου κάνουν κηρύγματα Αν πάλι ανήκεις στις καπαρωμένες, μήπως πρέπει να γνωρίζεις τις 7 φαρμακερές ατάκες που αποτελούν κόκκινο πανί για τις απανταχού εργένισσες; Μάθεγια να μην ξανακάνεις το λάθος!

Κήρυγμα Νούμερο 1: γιατί είσαι μόνη σου ακόμα;



Αντε μπες στο ψητό! Μόνη θα μείνεις για πάντα;
Γιατί έτσι σου αρέσει. Γιατί μετά από 150 αποτυχημένα ραντεβού με ακατάλληλους τύπους και προξενιά φίλων, βαρέθηκες να ξαναντυθείς, βαφτείς, φτιαχτείς για κάποιον που 90% δεν θα σου ταιριάζει. Αγαπητή εργένισσα, έχεις κάθε δίκιο να θυμώνεις με την ερώτηση αυτή. Λες και δεν θέλεις να βρεις κι εσύ τον άντρα της ζωής σου και να παντρευτείς σε ένα εκκλησάκι δίπλα στην ακροθαλασσιά. Δυστυχώς, οι γνωριμίες και οι έρωτες δεν γίνονται κατά παραγγελία, και τα πράγματα ου σε απασχολούν είναι αρκετά, εκτός από τους έρωτες. Τόνισε στις καπαρωμένες φίλες σου ότι η αγάπη θα σου χτυπήσει την πόρτα τη σωστή στιγμή και εξάλλου έχεις τόσες υποχρεώσεις (επαγγελματικές, οικογενειακές και άλλες) που πρέπει να εκπληρώσεις εκτός από τις ερωτικές. 
Κήρυγμα Νούμερο 2: μήπως δεν προσπαθείς αρκετά; 
Ό,τι χειρότερο μπορείς να ακούσεις ειδικά στην περίπτωση που μόλις βγήκες από μια σχέση και ξαναμπήκες στο κλαμπ των μοναχικών γυναικών. Αν πάλι αυτή είναι η αγαπημένη σου ατάκα προς τις εργένισσες φίλες σου, καλύτερα να την διαγράψεις από το λεξιλόγιο σου. Αντίθετα, μπορείς να βοηθήσεις τις φίλες σου, λέγοντας ότι ένας χωρισμός δεν φέρνει και το τέλος του κόσμου. Την επόμενη φοράθα τα καταφέρουν καλύτερα.
Κήρυγμα Νούμερο 3: γιατί δεν βάφεσαι λίγο παραπάνω; Γιατί δεν χτενίζεις τα μαλλιά σου; Γιατί δεν κάνεις μια αλλαγή στην γκαρνταρόμπα σου; 
Το μόνο που δεν σου έχουν προτείνει είναι το λίφτινγκ. Είναι σαν να σου λένε στα μούτρα σου ότι είσαι μόνη επειδή, ούτε λίγο ούτε πολύ, είσαι μπάζο. Ή ακόμα χειρότερα, ότι το κυνήγι εύρεσης του κύριου Τέλειου, είναι τόσο εύκολο όσο το να βάλεις ρουζ στα μάγουλα. Δεν πρέπει να καταπιέζεις το στυλ σου. Είτε είσαι κορίτσι με στυλ, είτε προτιμάς το πιο φυσικό στυλ, πρέπει να είσαι ελεύθερη να το εκφράσεις. Ίσα ίσα, που το να δείξεις ότι είσαι κάποια άλλη απ' ότι στην πραγματικότητα, θα σε ξαναστείλει στο ράφι μια ώρα αρχύτερα.
Κήρυγμα Νούμερο 4: αν δεν βγεις να ψάξεις, δεν θα βρεις άντρα
Μια τέτοια ατάκα μπορεί να υπονοήσει ότι η φίλη που βιώνει τη μοναξιά, δεν ζει αρκετά, δεν βγαίνει αρκετά, δεν θέλει να βρει το άντρα της ζωής της. Κι όμως, δεν κρύβονται όλες οι εργένισσες μέσα στην ντουλάπα τους με το φόβο να πληγωθούν ξανά από κάποιο άντρα.. Οι περισσότερες και βγαίνουν και κάνουν γνωριμίες και προσπαθούν να φτιάξουν την ερωτική τους ζωή. Άλλωστε, πού πήγε εκείνο το χιλιοειπωμένο ότι μπορεί να συναντήσεις τον έρωτα της ζωής σου καθώς βγάζεις τα σκουπίδια; Αποφασίστε λοιπόν: θέλει κυνήγι ο έρωτας ή απλά προκύπτει;

Κήρυγμα Νούμερο 5: μήπως είσαι πολύ επιλεκτική;
Με λίγα λόγια, οι φίλες σου σε αποκαλούν περίεργη και προτείνουν να κουκουλωθείς με τον πρώτο τυχόντα απλά για να μην ξεμείνεις στο ράφι. Λες και μετά από κάποιο σημείο, η γυναίκα πρέπει να χάνει το δικαίωμα της να διαλέγει και να παίρνει ό,τι της δίνουν. Μην μασάς. Το ιδανικό θα τον βρεις, αφού απορρίψεις καμιά εκατοσταριά! Είναι θέμα πιθανοτήτων.
Κήρυγμα Νούμερο 6: πολύ στην τσίτα είσαι. Πόσο καιρό έχεις να κάνεις σεξ αλήθεια;
Το ότι δεν έχεις σταθερή σχέση, δεν σημαίνει ότι έχασες και το δικαίωμα στον έρωτα και το σεξ. Άλλωστε, το να μην κάνεις σεξ ή να κάνεις καλό σεξ εκτός σχέσης, είναι δικαίωμα σου, όσο δικαίωμα είναι και αυτό της δεσμευμένης φίλης σου, να κάνει μέτριο σεξ με τον καλό της απλά για να λέει πως δεν ανήκει στους sigles.
Κήρυγμα Νούμερο 7: μάλλον σε βλέπουν επιτυχημένη και τους τρομάζεις

Δηλαδή, για να βρεις άντρα, πρέπει να το παίξεις ξανθιά, αθώα γατούλα, ανήμπορη και απροστάτευτη; Όχι φυσικά! Και πες ότι μπαίνεις στο πετσί του ρόλου της ατυχήσασας κορασίδας. Πού θα σε ωφελήσει; Γιατί μόνο Όσκαρ Α' γυναικείου ρόλου προβλέπω να κερδίζεις με τις συμβουλές και τις υποδείξεις των φιλενάδων σου. Διατήρησε την αυτοπεποίθηση και τον ακέραιο χαρακτήρα σου και σίγουρα θα κερδίσεις τον άντρα εκείνο που είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει μια δυναμική γυναίκα και να την βάλει στο πλευρό του.
Από την Κατερίνα Πατούλια

Δεν υπάρχουν σχόλια: