Σας αρέσει να διαβάζετε αστεία κείμενα; Σας αρέσει να λέτε ωραίες ατάκες; Θα θέλατε να δείτε δική σας ατάκα εδώ; Τότε μην διστάσετε να μας στείλετε την δική σας ξεχωριστή ατάκα..!!! Aναμένουμε τα δικά σας, ξεχωριστά, μοναδικά και χαμογελαστά κειμενάκια. :-)

atakes.blog@gmail.com

Φλέρτ: Συμβουλές από διάσημους barmen


«Αν θες να βγάλεις γκόμενα εύκολα, πιάσε φίλο τον barman». Άρα, χρόνια τώρα δίνω το respect στη συγκεκριμένη επαγγελματική κατηγορία και το ίδιο σου συνιστώ να κάνεις κι εσύ...

Είναι μια πολύ τολμηρή κίνηση, αλλά το να πάτε ολομόναχος σε ένα μπαρ, σας εξασφαλίζει το να είστε ελεύθερος για φλερτ όλο το βράδυ. (Lauren, 11th Street Bar in New York City)


Πάρτε έναν φίλο σας μαζί για παρέα. Είναι πιο εύκολο να μπείτε στην παρέα της κοπέλας που σας αρέσει. Εσείς επικεντρώνεστε στον στόχο και ο φίλος σας κρατάει συντροφία στην παρέα της… (Paul, Clem's in Brooklyn, New York)

Αποφύγετε να παραγγείλετε ένα «Τζόνι με κόκα κόλα» ή ένα «Gordons Space». Ζητήστε με αυτοπεποίθηση απ ‘τον barman να σας σερβίρει ένα «Knob Creek με πάγο» ή μια ψαγμένη μπύρα και όλοι θα σε σέβονται περισσότερο.( Lauren, 11th Street Bar in New York City)
Δεν πιάνει πάντα το να κεράσει ένας άντρας ένα ποτό μια κοπέλα, αλλά κάθε φορά που μια κοπέλα κεράσει ένα ποτό έναν άντρα, πιστέψτε με, πάντα φεύγουν μαζί… (Linda, 437 Rush in Chicago)

Δώσε ένα καλό φιλοδώρημα στον barman και καν’ τον σύμμαχό σου στο παιχνίδι. Έχει πάντα τον τρόπο του να σε κάνει «αρχηγό» και να κάνεις το κορίτσι δικό σου ευκολότερα… (Brian, Saba Blue Water Café in Austin, Texas)

Διαλέξτε το κατάλληλο μαγαζί αλλά και την κατάλληλη θέση μέσα σε αυτό που δε θα σας κάνει να δείχνετε ότι βαριέστε ή ότι νιώθετε άβολα. Όταν βγαίνεις με σκοπό να γνωρίσεις γυναίκες, προτιμήσε ένα πιο ήσυχο, χαλαρό μπαρ (Dacia, Momo's in Austin, Texas)

Μια μικρή επαφή με τα μάτια, μπορεί να κάνει θαύματα. Κοιτάξτε την μέσα στα μάτια και όταν τα βλέμματά σας συναντηθούν, χαμογελάστε με αυτοπεποίθηση. Τόσο απλό ήταν… (Linda, 437 Rush in Chicago)

Με το να συζητάτε με την παρέα σας ή με τον barman, δείχνετε ότι είστε προσιτός και κοινωνικός και είναι κάτι που το χρειάζεστε σε αυτό το παιχνίδι (Brian, bartender at Saba Blue Water Café in Austin, Texas)

Αν τύχει και σας φλερτάρει κάποια σε ένα μπαρ και δεν σας αρέσει, φροντίστε να το κάνετε εξαρχής και με άμεσο τρόπο ξεκάθαρο. Έχουν δει πολλά τα μάτια μου…(Dacia, Momo's in Austin, Texas)

Έχε κατά νου ότι μέσα στη βραδιά πρέπει σίγουρα να της ζητήσεις ή να της δώσεις το κινητό σου. Μην περιμένεις εκείνη την ώρα να σκεφτείς τον τρόπο, έχε προετοιμασμένη από πριν την κίνησή σου… (Paul, Clem's in Brooklyn, New York)



Δεν υπάρχουν σχόλια: