Σας αρέσει να διαβάζετε αστεία κείμενα; Σας αρέσει να λέτε ωραίες ατάκες; Θα θέλατε να δείτε δική σας ατάκα εδώ; Τότε μην διστάσετε να μας στείλετε την δική σας ξεχωριστή ατάκα..!!! Aναμένουμε τα δικά σας, ξεχωριστά, μοναδικά και χαμογελαστά κειμενάκια. :-)

atakes.blog@gmail.com


«Κάνε σεξ μαζί μου και τέλος τα φαντάσματα!».....

Ένας εξορκιστής από το Hong Kong κατηγορήθηκε ότι εξαπάτησε μία νεαρή κοπέλα, καθώς της είχε τάξει ότι, αν κάνει σεξ μαζί του, τα φαντάσματα που την ενοχλούν θα…
απομακρυνθούν από κοντά της!
Ο Chow Kam-wah, ετών 52, αντιμετώπισε τρεις διαφορετικές κατηγορίες και μία κατηγορία, αυτή του βιασμού της 19χρονης κοπέλας.
Ο Chow εξαπάτησε την κοπέλα, που πίστευε ότι έβλεπε και την παρακολουθούσαν φαντάσματα, και έκανε τρείς φορές σεξ μαζί της με το αζημίωτο (η κοπέλα πλήρωνε για κάθε «συνεδρία»), κάτω από ιδιαίτερο τελετουργικό, στο ίδιο του το σπίτι στο Hong Kong από τον Μάρτιο έως τον Μάιο του 2009.
Αρχικά, έκαψε θυμίαμα, στη συνέχεια σχημάτισε διάφορα σύμβολα κάτω στο πάτωμα και ζωγράφισε σύμβολα στην πλάτη της κοπέλας και έπειτα έκανε σεξ μαζί της.
Τον Σεπτέμβριο του 2009 ο Chow την παρέσυρε σε ένα απομακρυσμένο πάρκινγκ αυτοκινήτων και τη βίασε.
Ο Chow δήλωσε ότι είναι αθώος, αλλά κατηγορήθηκε για εξαπάτηση και βιασμό και καταδικάστηκε στις 30 Νοεμβρίου 2009 σε 11 μήνες φυλάκιση από το Ανώτατο Δικαστήριο του Hong Kong.

Δεν υπάρχουν σχόλια: