Σας αρέσει να διαβάζετε αστεία κείμενα; Σας αρέσει να λέτε ωραίες ατάκες; Θα θέλατε να δείτε δική σας ατάκα εδώ; Τότε μην διστάσετε να μας στείλετε την δική σας ξεχωριστή ατάκα..!!! Aναμένουμε τα δικά σας, ξεχωριστά, μοναδικά και χαμογελαστά κειμενάκια. :-)

atakes.blog@gmail.com

Το παιδί που γεννήθηκε με... δεύτερο πρόσωπο! (φώτος!)



Τα παιδιά που γεννιούνται με δυσμορφίες του προσώπου είναι πάντα μια θλιβερή ιστορία. Είτε είναι κάτι που μπορεί να διορθωθεί, όπως για παράδειγμα ένα λυκόστομα, είτε κάτι που απλά πρέπει να μάθει το παιδί να ζει με αυτό, όπως το σύνδρομο Moebius, είναι πάντα σπαραχτικό το ότι ένα φτωχό παιδί πρέπει να υποστεί μια τέτοια κατάσταση. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι ο...

Kangkang, ένα 14 μηνών μωρό που γεννήθηκε με πρόσωπο διασπασμένο εγκάρσια. Τι σημαίνει αυτό;

Αυτό σημαίνει ότι το μωρό έχει ουσιαστικά ένα δεύτερο πρόσωπο. Στις εξετάσεις όλα έδειχναν φυσιολογικά, ένα υγιές μωρό για τη νεαρή Yi Xilian, αλλά μόλις ο Kangkang γεννήθηκε, η αλήθεια αποκαλύφθηκε. Το φτωχό παιδί μοιάζει σα να φοράει στη κυριολεξία μια μάσκα, που οφείλεται σε μια σχισμή που εκτείνεται σχεδόν σε όλη τη διαδρομή του προσώπου του μέχρι τα αυτιά του. Ανίκανη να δει τον γιο της κατά τη γέννηση, η ατυχής μητέρα, η οποία εργάζεται σε μια εταιρεία που κατασκευάζει ηλεκτρονικά στην επαρχία Γκουανγκντόνγκ, παρακαλούσε και ξανα-παρακαλούσε με το σύζυγό της για να δουν το νεογέννητο. Όταν τελικά της παραδόθηκε το παιδί, ξέσπασε σε κλάματα.



Κανείς δεν γνωρίζει τι προκαλεί αυτή την ατυχή κατάσταση, αν και οι θεωρίες είναι πολλές. Θα μπορούσε να έχει προκληθεί από κάποια μόλυνση, ή ακόμα και από συχνή χρήση ναρκωτικών από τη μητέρα. Σύμφωνα με μια πηγή, τα μόνα φάρμακα, που πήρε η μητέρα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ήταν φάρματα κατά πιθανής αποβολής τα οποία δόθηκαν έπειτα από συνταγή των γιατρών της γυναίκας. Δυστυχώς, αυτή η κατάσταση είναι απίστευτα ακριβή για να θεραπευτεί, όπως η Yi έμαθε όταν πήρε τον Kangkang 20-ημερών σε νοσοκομείο στην Changsha. Το συνολικό ποσό που χρειάζεται είναι γύρω 300-400,000 γεν, ή περίπου 80.000 έως 100.000 δολάρια.

Ευτυχώς, υπάρχει ένα χαρούμενο τέλος στην ιστορία, αφού η οικογένεια του Kangkang έχει καταφέρει να συγκεντρώσει αρκετά χρήματα για τη θεραπεία του στο Νοσοκομείο του Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού.



Δεν υπάρχουν σχόλια: