Σας αρέσει να διαβάζετε αστεία κείμενα; Σας αρέσει να λέτε ωραίες ατάκες; Θα θέλατε να δείτε δική σας ατάκα εδώ; Τότε μην διστάσετε να μας στείλετε την δική σας ξεχωριστή ατάκα..!!! Aναμένουμε τα δικά σας, ξεχωριστά, μοναδικά και χαμογελαστά κειμενάκια. :-)

atakes.blog@gmail.com

15 Ατάκες Διασήμων Για Το Σεξ

15. «Το σεξ και το γκολφ έχουν ένα κοινό: Δεν χρειάζεται να είσαι καλός για να το απολαύσεις», Κέβιν Κόστνερ (ηθοποιός)
 
14. «Στο μπάσκετ και στο σεξ μού αρέσει να είναι ένας εναντίον ενός, με όσο το δυνατόν λιγότερη κόντρα και ιδρώτα», Λέσλι Νίλσεν (κωμικός)


13. «Στο σεξ πάντα υπάρχουν συνέπειες. Η μητέρα του Χίτλερ, για παράδειγμα, απέτρεψε δεκαπέντε με είκοσι εκατομμύρια γυναίκες από το να ανοίξουν τα πόδια τους απλά ανοίγοντας τα δικά της», Τζορτζ Κάρλιν (κωμικός)  
12. «Δεν είναι προγαμιαίο σεξ, αν δεν σκοπεύεις να την παντρευτείς», Ντρου Κάρεϊ (ηθοποιός)
 
11. «Αν δεν υπήρχαν οι πορτοφολάδες και ο έλεγχος στα αεροδρόμια, δεν θα είχα ερωτική ζωή», Ρόντνεϊ Ντάνγκερφιλντ (κωμικός)
 
10. «Το σεξ είναι μια από τις πιο υπέροχες και φυσικές απολαύσεις που μπορεί να σου προσφέρει το χρήμα», Στιβ Μάρτιν (κωμικός)
 
9. «Δεν είχα ανοιχτά μόνο τα πόδια μου. Είχα και το ραδιόφωνο», Μέριλιν Μονρό (ηθοποιός)  
8. «Η ερωτική μου ζωή είναι φρικτή. Η τελευταία γυναίκα που με είχε μέσα της ήταν το Άγαλμα της Ελευθερίας», Γούντι Άλεν (σκηνοθέτης)
 
7. «Είναι απίθανο να καταδικαστείς για σοδομισμό από τους Άγγλους δικαστές. Οι μισοί δεν πιστεύουν ότι γίνεται κι οι άλλοι μισοί το κάνουν», Ουίνστον Τσόρτσιλ (πολιτικός)
 
6. «Όταν οι αρχές σού μιλάνε για τους κινδύνους του σεξ στην ουσία σού λένε: "Μη γαμάς τις αρχές"», Ματ Γκρόνινγκ (σχεδιαστής κινουμένων σχεδίων)
 
5. «Η βασική διαφορά ανάμεσα στην πόρνη και τη σχέση είναι ότι η πόρνη κοστίζει λιγότερο», Μπρένταν Φράνσις (συγγραφέας)
 
4. «(Για τους χίπις) Με τα ρούχα που φορούσαμε στη σεξουαλική απελευθέρωση, απορώ πώς γαμούσαμε», Ντένις Λίρι (ηθοποιός)
 
3. «Μην κάνετε σεξ! Μετά το σεξ έρχονται τα φιλιά και πριν το καταλάβετε θα πρέπει να μιλάτε ο ένας στον άλλον», Στιβ Μάρτιν (κωμικός)  
2. «Η κοπέλα μου με αποκάλεσε διεστραμμένο. Εντυπωσιάστηκα που ένα κορίτσι εννιά χρονών ήξερε αυτή τη λέξη», Έμο Φίλιπς (κωμικός)
 
1. «Αν ήξερα από παλιά πόσο σημαντικό είναι το χιούμορ σε μια σχέση, θα είχα αποφύγει πολύ σεξ»,  Κέιτ Μπέκινσεϊλ (ηθοποιός)
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: