Σας αρέσει να διαβάζετε αστεία κείμενα; Σας αρέσει να λέτε ωραίες ατάκες; Θα θέλατε να δείτε δική σας ατάκα εδώ; Τότε μην διστάσετε να μας στείλετε την δική σας ξεχωριστή ατάκα..!!! Aναμένουμε τα δικά σας, ξεχωριστά, μοναδικά και χαμογελαστά κειμενάκια. :-)

atakes.blog@gmail.com

Ο Μάκης κι οι ατάκες του

Ο Μάκης κι οι ατάκες του

Ο Γερ. Γιακουμάτος έχει παλιούς ανοιχτούς λογαριασμούς με το ΠΑΣΟΚ. Προέρχεται, άλλωστε, από τους κόλπους του, αφού... ήταν από τα ιδρυτικά μέλη του ΠΑΣΟΚ στο Χαλάνδρι.

* «Πράσινος» συνδικαλιστής στον ιατρικό χώρο, εκλεγμένος στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΙΝΑΠ, αποχώρησε από τη Χαρ. Τρικούπη το 1981 και το 1982 προσχώρησε στη Ν.Δ.

Εκείνη την εποχή συνδέεται με την οικογένεια Μητσοτάκη και γίνεται ένας από τους γιατρούς της Μαρίκας.

* Οταν η Ν.Δ. γίνεται κυβέρνηση, αναλαμβάνει υποδιοικητής του ΙΚΑ και το 1993 εκλέγεται στην τελευταία θέση στο ψηφοδέλτιο της Β' Αθηνών. Χάνει την έδρα του, όμως, ύστερα από προσφυγή της Κέλυς Μπουρδάρα, και στρέφεται εναντίον της οικογένειας Μητσοτάκη επειδή θεωρεί ότι ευνόησε την προσφυγή.


* Γίνεται από τους στενούς συνεργάτες του Μ. Εβερτ, εκφραστής της «λαϊκοδεξιάς πτέρυγας» και στέκεται στο πλευρό του ακόμη και μετά την ήττα του για την αρχηγία.

Με τον Κ. Καραμανλή δεν ήρθε σε σύγκρουση ποτέ, δίχως όμως να αναπτύξουν και ιδιαίτερες σχέσεις...

* Ο Γερ. Γιακουμάτος είναι γνωστός ως «ο υφυπουργός που έβλεπε τους υπουργούς του να φεύγουν». Υπό τον Π. Παναγιωτόπουλο, με τον οποίο οι σχέσεις του ήταν πάντα στο «κόκκινο», πίστευε ότι θα γινόταν «χαλίφης στη θέση του χαλίφη». Εμεινε, όμως, στάσιμος με νέο προϊστάμενο τον Σ. Τσιτουρίδη. Οταν κι εκείνος έφυγε, απέκτησε ως προϊστάμενο τον Β. Μαγγίνα.

* Ο Γερ. Γιακουμάτος έχει «μεγάλο στόμα»: απείλησε τον Γ. Ρωμαίο ότι... θα βγάλει πιστόλι στη Βουλή. Και τα 'χει βάλει από τον Ο. Ρεχάγκελ μέχρι τους ομοφυλόφιλους.

* Από τους τακτικούς θαμώνες των τηλεοπτικών παραθύρων, «ερεθίζει» την AGB. Ετσι, βρίσκεται τώρα στην τρίτη θέση δημοτικότητας στις δημοσκοπήσεις. Τελευταίο του «σουξέ»; Η θέση του για «το πράσινο που καίει πράσινο».

- Στο μέγαρο Μαξίμου υποβαθμίζουν το γεγονός λέγοντας «είναι γνωστό πώς μιλάει ο Μάκης». Η Χαρ. Τρικούπη δήλωσε ότι θα τον βάλει σε πολιτική καραντίνα.

- Αλλά ο ίδιος δεν πτοείται: «Ας λένε ό,τι θέλουν», απαντά. Κι ετοιμάζεται για το επόμενο χτύπημα...


Δ. ΤΣ.


ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ - 22/07/2007

Δεν υπάρχουν σχόλια: