Σας αρέσει να διαβάζετε αστεία κείμενα; Σας αρέσει να λέτε ωραίες ατάκες; Θα θέλατε να δείτε δική σας ατάκα εδώ; Τότε μην διστάσετε να μας στείλετε την δική σας ξεχωριστή ατάκα..!!! Aναμένουμε τα δικά σας, ξεχωριστά, μοναδικά και χαμογελαστά κειμενάκια. :-)

atakes.blog@gmail.com

Απαλλαγείτε από το ΕΜΟ εαυτό σας !

no_emo
Οι emo δεν είναι πια στη μόδα ,γι’αυτό απαλλαγείτε τώρα !
Ξεχάστε αυτά που κάνατε .. θεωρήστε τα ως μια τρέλα της ηλικίας !
Οδηγίες Για Να Αποκαταστήσεις Την Πραγματική Σου Ταυτότητα :
1. Κουρέψτε και βάψτε τα μαλλιά σας στο αρχικό τους χρώμα.
2. Ξεφορτωθείτε τα ρούχα που αγοράστε το τελευταίο διάστημα , της τρέλας που σας έπιασε.
3. Αγοράστε καινούρια ρούχα, δύο μεγέθη μεγαλύτερα από τα παλιά ρούχα, και να μην είναι όλα μαύρα. (Προσοχή! Τα ρούχα να μην προορίζονται για το αντίθετο φύλο!)
4. Κάψτε όλα σας τα CD μουσικής που ακούγατε μέχρι τώρα (τύπου HIM ,Tokio Hotel και αλλά παρόμοια , ακούστε σκυλάδικα!)


5. Ξεφορτωθείτε τα πλαστικά σας κοσμήματα ( αυτά που αγοράζουν σε κάτι μαγαζάκια σαν τη Καμάρα Θεσσαλονίκης, για Αθήνα και άλλες πόλει δεν ξέρω που είναι ).
6.  Αν δεν χρειάζεστε γυαλιά, μη τα φοράτε άλλο . Στην ανάγκη , πάρτε φακούς επαφής.
7. Απαλλαγείτε άμεσα από κάθε gel μαλλιών, hairspray, ή οτιδήποτε έχει χρησιμοποιήθει για να κολλήσετε τα μαλλιά σας στο πρόσωπο και να μην βλέπετε τα ωραία τα πράγματα που κυκλοφορούν στο δρόμο , που είναι και είναι ελεύθερα !
8. Κόψτε τα πολλά πολλά λόγια με τους emo φίλους.Φερθείτε τυπικά δεν είναι πραγματική φίλοι …
9. Ξεκρεμάστε αφίσες, αφαιρέστε τα αυτοκόλλητα, κάψτε περιοδικά, και δώστε πόδι σε ότι άλλο θυμίζει την παλιά σας ζωή. Νέα αρχή από δώ και πέρα !
10. Σταματήστε να γράφετε πια εκείνα τα ανόητα ποιηματάκια .. αν σας δέρνει η έμπνευση , αξιοποιήστε την σε άλλους τομείς !
11. Κάντε μερικούς νέους φίλους. Λίγο δύσκολο στη πράξη αλλά αν είστε κοινωνικό άτομα , είναι παιχνιδάκι για σας , ειδικά αν είστε σχολείο ή σε χώρο εργασίας με πολλά άτομα γύρω σας !
12. Πέτάξτε μακριά τα All-Stars παπουτσάκια σας , προτωτυπίστε και λίγο ! Είμαι σίγουρος ότι έχετε τουλάχιστον πέντε ζευγάρια, ξεφορτωθείτε τα όλα ή κάντε καμιά καλή πράξη !
13 . Αποφύγετε να περνάτε σε μέρη που μπορεί να σας φέρνουν μνήμες και νοσταλγία για τον προηγούμενο ψεύτικο εαυτό σας .
14. Δώστε τέλος στο πολύ το κλάμα ! Κοκκινίζουν και τα ματάκια σας .
ΤΕΛΟΣ . Απολαύστε την ζωή χώρίς να είστε emo !

emo_cow dimosieythike sto http://pswnio.gr/archives/323

Δεν υπάρχουν σχόλια: